Концерт на учениците од ООМУ „Владимир Арсовски“ - Неготино

24.02.2022 г. Музеј на град Неготино

Прекрасен коцерт кој се одржа во ОУ Музеј на Град Неготино на ден 24.02.2022 година.

На концертот се представија  дел од учениците од ООМУ „Владимир Арсовски“ - Неготино од класите...

Повеќе инфо

Сертификат за квалитет IASS:2021-2023

24.02.2022 г. Музеј на град Неготино

Сертификат за квалитет IASS:2021-2023

за Општинската установа Музеј на град Неготино.

Општинкската установа Музеј на град Неготино продолжува со својата успешна работа приближувајќи ја културата до...

Повеќе инфо

Изложба на копаничарите од ЗЗН "Стари занаети" од Неготино

14.02.2022 г. Музеј на град Неготино

Св.Трифун навечер во Музеј на Град Неготино...

17-та традиционална изложба на копаничарите од ЗЗН "Стари занаети" од Неготино, по повод чествувањето на св.Трифун во Неготино!

Повеќе инфо

Св.Трифун

14.02.2022 г. Музеј на град Неготино

Св.Трифун денски во Музеј На Град Неготино 

За многу години!!!

Награди за најдобрите вина и ракии  на производители од Неготино и ликовна колонија од локални уметници.

Присутнит...

Повеќе инфо

КОНЦЕРТ на Иван Стојанов и Виктор Рафајловски

26.12.2021 г. Музеј на град Неготино

Неделен и предновогодишен КОНЦЕРТ на Иван Стојанов и Виктор Рафајловски, ученици на генерација во класата на проф.Катерина Ќетковиќ Фидановска!

Прекрасни изведби на клавир од:

Ј.С.Бах, Л.В.Бетовен,...

Повеќе инфо

КОНЦЕРТ на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано 

22.12.2021 г. Музеј на град Неготино

КОНЦЕРТ на

Момчило Куфојанакис - виолина 

Весна Ангелова Христов - пијано 

Енергични, динамични, маестрално сериозно врвни изведби на:

-В.А.Моцарт-концерт за виолина и...

Повеќе инфо

ИЗЛОЖБА - КУМАНОВСКИ ГРАФИЧАРИ 2021

17.12.2021 г. Музеј на град Неготино

КУМАНОВСКИ ГРАФИЧАРИ 2021 во Неготино!

Во изложбениот салон на Музеј На Град Неготино поставени се 20 најнови графички остварувања на кумановските академски графичари Зоран Јакимовски, Мирослава Цветковиќ, С...

Повеќе инфо

КОНЦЕРТ на Тамара Лазарова (флејта) и Наташа Трбојевиќ (пијано)

09.12.2021 г. Музеј на град Неготино

КОНЦЕРТ на младата Тамара Лазарова (флејта) и Наташа Трбојевиќ (пијано), студент и професор од музичката академија при Универзитетот "Гоце Делчев" од Штип, одржан на 09 декември 2021 година во 13:00 часот во...

Повеќе инфо

Концерт на камерното ДУО КИРОВСКИ

13.11.2021 г. Музеј на град Неготино

Концерт на камерното ДУО КИРОВСКИ 

Љубиша КИРОВСКИ- виола и виолина

Маја Шутевска КИРОВСКА-пијано

во Музеј на Град Неготино одржан на 13 Ноември 2021 година во 14:00 часот!

Повеќе инфо

Концерт - Aimez-vous Brahms? Го сакате ли Брамс?

06.11.2021 г. Музеј на град Неготино

Aimez-vous Brahms?

Го сакате ли Брамс?

Во сабота 06 Ноември 2021 г. во 18:00 часот во Музеј на Град Неготино се одржа концерт на триото:

ВЕСНА Ангелова Христов-пијано

МОМЧИ...

Повеќе инфо
Страница: 1 2 3 4 5  ...