КОНЦЕРТ ПОД МАСКИ - Концерт на учениците од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино

30.03.2023 г. Музеј на град Неготино

На ден 30.03.2023 г.   во изложбениот простор на Музеј на град Неготино  се одржа КОНЦЕРТ ПОД МАСКИ - концерт на учениците  од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино по повод 1Април д...

Повеќе инфо

Самостојна изложба “СПАСИТЕЛОТ“ на НОВИЦА ТРАЈКОВСКИ

22.03.2023 г. Музеј на град Неготино

Самостојна изложба “СПАСИТЕЛОТ“ на ликовниот уметник НОВИЦА ТРАЈКОВСКИ одржана во Музеј на град Неготино на 22.03.2023 година.

Новица Трајковски е роден 1962 година во општина Илинден. Своја...

Повеќе инфо

Концерт на учениците од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино

07.03.2023 г. Музеј на град Неготино

На ден 07.03.2023 г.   во изложбениот простор на Музеј на град Неготино  се одржа концерт на дел од учениците од инструменталните групи од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино по повод 8 март...

Повеќе инфо

"ЈАС ЗА МАМА - МАМА ЗА МЕНЕ" ликовна изложба на дечињата од објектите на ЈОУДГ "Фемо Кулаков" од Неготино

06.03.2023 г. Музеј на град Неготино

"ЈАС ЗА МАМА - МАМА ЗА МЕНЕ" е насловот на ликовната изложба на дечињата од објектите на ЈОУДГ "Фемо Кулаков" од Неготино, одржана во Музеј на град Неготино на 06.03.2023 година по повод Меѓународн...

Повеќе инфо

Концерт на учениците од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино

22.02.2023 г. Музеј на град Неготино

На ден 22.02.2023 г. во изложбениот простор на Музеј на град Неготино  се одржа концерт на учениците од класите по пиано, виолина и саксафон од ООМУ“Владимир Арсовски“ од Неготино.

Повеќе инфо

За многу години Св.Трифун

14.02.2023 г. Музеј на град Неготино

За многу години Св.Трифун

14 февруари 2023!!!

Во Музеј на град Неготино реализирани и посетени следните:

Изложба на резба на копаничарите од ЗЗН "Стари Занаети" од Неготино!&nbs...

Повеќе инфо

Биенална изложба на цртежи „Скици 2022“

27.01.2023 г. Музеј на град Неготино

На ден 27 јануари 2023 г. во изложбениот салон на Музеј на град Неготино во соработка до НУЦК “Трајко Прокопиев од Куманово беше отворена Биенална изложба на цртежи „Скици 2022“ , а воедно со ов...

Повеќе инфо

Среќна Нова 2023 година

03.01.2023 г. Музеј на град Неготино

Вработените во О.У. Музеј на Град Неготино - Неготино ви посакуваат:

 Среќна Нова 2023 година и Среќни Божиќни празници.

Merry Christmas and Happy New Year

Повеќе инфо

КОНЦЕРТ на студентите од класата на Проф.д-р Марија Ѓошевска

16.12.2022 г. Музеј на град Неготино

КОНЦЕРТ на студентите од класата на Проф.д-р Марија Ѓошевска, при Факултетот за музичка уметност-Скопје, во Музеј на град Неготино, на 16.12.2022 година во 13.00 часот!!!

Вистинско уметничко доживување на пр...

Повеќе инфо

Изложба на ликовни дела од меѓународната ликовна колонија Марко Цепенков "ДРЕН" Прилеп

14.12.2022 г. Музеј на град Неготино

На 14 декември 2022 г. (среда) во Изложбен салон на Музеј на град Неготино е отворена изложба на ликовни дела од меѓународната ликовна колонија Марко Цепенков "ДРЕН" Прилеп:

Џигдем Ѓ...

Повеќе инфо
Страница: 1 2 3 4 5  ...